| Mor Ve Ötesi | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
KlEoPatrA Bağımlı Üye
Mesaj Sayısı : 440 Doğum tarihi : 05/09/91 Yaş : 33 Nerden : тєкiя∂αğ Tuttuğu Takım : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Kötü İtibar : İleti : кσякυуυ iℓiкℓєяiηiz∂є нiѕѕє∂iη. Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Mor Ve Ötesi Çarş. 2 Tem. - 15:24:23 | |
| Yaz Yaz
Neden senle hiç durmadan tartışıp duruyoruz ki biz Bile bile üstüme gelmene ne gerek var Neden dostça ve insanca ayrılamıyoruz ki biz Ve bunca yaşanmış yılların da hatırı var Eğer her gün bu işkence Eğer her gün bu karmaşa Eğer her gün bu kavgaya Katlanırım sanıyorsan Sen de yaz yaz yaz bir kenara yaz bütün sözlerimi Yanılırsam çık karşıma göster kendini Belki zamanla teker teker silinirler aklından Anlarsın ki boşuna geçmiş bunca zaman | |
|
| |
KlEoPatrA Bağımlı Üye
Mesaj Sayısı : 440 Doğum tarihi : 05/09/91 Yaş : 33 Nerden : тєкiя∂αğ Tuttuğu Takım : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Kötü İtibar : İleti : кσякυуυ iℓiкℓєяiηiz∂є нiѕѕє∂iη. Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Mor Ve Ötesi Çarş. 2 Tem. - 15:25:29 | |
| İthaf
saw an angel above the sky tryin' to understand why it makes me cry the only thing i got till yesterday was the thought of you babe fading away you never know how it hurt me baby you never looked at my face you knew loving me is such a disgrace i knew you were the queen and i'm the clown but baby i'm standing on my own you never know how it hurt me baby, you never will i don't care | |
|
| |
KlEoPatrA Bağımlı Üye
| Konu: Geri: Mor Ve Ötesi Çarş. 2 Tem. - 15:26:14 | |
| Past
every day it's getting tougher to take that torturing pain the sweet memories of the past lead me to the end knocked down by a game from the first day you watched me dyin' that's not me in the mirror, in the dark that's my end i know that's the end i miss my past and fear my end and i'll do so till the end i miss my past and taste the pain and i'll do so at the end day from day i decay faster you can't know how it feels sitting up in bed at night i'm too tired for a sleep this fear rips my heart apart but i don't know why i'm cryin' there's nothing left to do and i think i can't go on i know i can't go on | |
|
| |
KlEoPatrA Bağımlı Üye
| Konu: Geri: Mor Ve Ötesi Çarş. 2 Tem. - 15:26:51 | |
| Reality
so you want to see the truth let me be your sagacious guide through the fires of their faces through the desert of loneliness to the home of fatal truth where you hear it's heartbeat let me take you there | |
|
| |
KlEoPatrA Bağımlı Üye
| Konu: Geri: Mor Ve Ötesi Çarş. 2 Tem. - 15:27:27 | |
| Rüya
something's burning in my head restless days and nights, they never end with every word unspoken i fade away though that's not your fault, it's me who has no excuse my dream is gone and i'm undone each time i see your eyes i just feel guilty of loving you this way, though i'm not hopeless yet my soul is shadowed by your magic smile i tried so hard to reach you but i failed | |
|
| |
KlEoPatrA Bağımlı Üye
| Konu: Geri: Mor Ve Ötesi Çarş. 2 Tem. - 15:28:19 | |
| The Faithful Lover
i hesitate to write about the spring there's a fear with all that loveliness the wilderness i feel in everything though not alone i think of loneliness oh do not count on me for anything although i love you as i do the spring of gods late isolation in the sky of wisdom turned dispear not happiness while we are together you and i abandone promises of future bliss but love me with the truth now in your eye regard the early falling leaf a kiss regard fidelity a passing thing it gives me courage when i tell you this | |
|
| |
KlEoPatrA Bağımlı Üye
| Konu: Geri: Mor Ve Ötesi Çarş. 2 Tem. - 15:29:09 | |
| Sessizlik
sakinleşin çocuklar, sakinliğe ihtiyaç var sessizleşin çocuklar, sessizliğe ihtiyaç var sokakta yangın var, umutsuz suratlar bulutlar köşe bucak saklanmış sise boğulmuşuz kömürden sinmiş insanlar, bekleşip duruyorlar reklamlar, panolar, dükkkanlar, insanlar dökülüyor yapraklar, sessiz düşüyorlar umutlanmaz suratlar, köpekler bile sinmiş sinmiş insanlar, bekleşip duruyorlar reklamlar, panolar, dükkanlar, insanlar bana bir kutu sevgi al, bir kutu umut ve neşe al alabilir misin, ne duruyorsun? sakinleşin çocuklar, sakinliğe ihtiyaç var sessizleşin çocuklar, sakinleşin insanlar | |
|
| |
KlEoPatrA Bağımlı Üye
| Konu: Geri: Mor Ve Ötesi Çarş. 2 Tem. - 15:29:46 | |
| Uyku
saat bir, uykum yok gel bir bardak su içelim bulanıklık suyla aksın gitsin paniğe lüzum yok herşey kontrol altında kesici aletler dolaplarda tehlike çok uzakta saat iki uykum yok ya biz biraz çalışsak bulantı yazıyla silinse gitse uyumak istiyorum, rahatsız etmeyin saat üç, uyumak istiyorum bir tuvalette çiçekleri sulamak uyumak istiyorum, rahatsız etmeyin | |
|
| |
KlEoPatrA Bağımlı Üye
| Konu: Geri: Mor Ve Ötesi Çarş. 2 Tem. - 15:30:35 | |
| Yalnız Şarkı
olasılıklar, şanslar olaylar neden hep senin tersine bunu hala sorma yanlış yer ve yanlış zaman bunlar hep aldatmaca bunu artık anla belki bir gün güneş doğar mezarının üstünden, sen sessizce uyurken uyanınca üzülme gerçek bu işte tesadüfen yalnızsın, henüz yolun başındasın tesadüfen yalnızsın, gerçeklerin farkındasın kelimeler sokaklar ve evler ne kadar da boş şeyler sen gizlice ağlarken biraz umut biraz sevgi ne de çok şey demek oysa senden uzakta ama kim bilir belki bir gün o yaşarken sen ölmezsin, acılar akıp gider uyanınca üzülme gerçek bu işte | |
|
| |
KlEoPatrA Bağımlı Üye
| Konu: Geri: Mor Ve Ötesi Çarş. 2 Tem. - 15:31:11 | |
| Sabahın Köründe
sabahın köründe daha gün ışımadan mahallenin piçleri sokağa fırlamadan sanki bok var da uyanırım her sabah geçen akşamdan kalma baş ağrımla üç saatlik uykunun yorgunluğuna iflas etmiş aklımla küfürler yağdırarak işte bu sabah da uyandık, yine her taraf karanlık işte bu sabah da uyandık, sabahlar hep karanlık her sabah koştuğum saçma işime geceden içime oturmuş dertlerime ve hatta sararmış dişlerime yeni doğan günün tüm lanetiyle | |
|
| |
KlEoPatrA Bağımlı Üye
| Konu: Geri: Mor Ve Ötesi Çarş. 2 Tem. - 15:31:54 | |
| Balıklar
çocuktun, kırılgandın artık korku yok nemli gözlerinde yüzlerce binlercesi var omzuna oturmuş, ordan sana bakar çektin gittin baharın peşine güzelim renkler yüzünde artık dönüp bakmazsın güneşin solduğu evlere çıplak dursam, tanrıya sorsam niye ölür insan bile bile? ardımda yıllar sinsice kalbime sorar niye bu suçluluk niye? yolculuğun sonunda bembeyaz sevgini ört uykuma dün sabah seni gördüm aklın takılmış yine balıklara tertemiz, işsiz kalbin arabadan kaçıyor vahşi sokaklarda | |
|
| |
KlEoPatrA Bağımlı Üye
| Konu: Geri: Mor Ve Ötesi Çarş. 2 Tem. - 15:32:56 | |
| Ne
ne gerçek ben ne beraberlik ne bencil kendi kendine ne müstakbel güvensizlik ne yüzler naylon yüzler ne ne arkanda ne naklen ne sonra ne tüm ne gerçekten ne hiç ne müzik ne eylem ne ahlak masum saf nefret ne varsa ne ne yoksa hiç yok ne yok anlam ki faydasız ne direnmek saçma her kimse ne sen var ben yok biz sarhoş ne farkında olanlarınız ne gündelik hayatlarınız ne işkence görenleriniz ne kaybolan özneler ve siz ne savurgan dudaklarınız ne eskiten yalanlarınız ne isteksiz suratlarınız ne sessizce haykırsanız | |
|
| |
KlEoPatrA Bağımlı Üye
| Konu: Geri: Mor Ve Ötesi Çarş. 2 Tem. - 15:34:12 | |
| Beyaz
durduğun yerden devam etsin güzel olmasın kesilsin yine koş koş kurtul, eskit pabuçlarını dilimiz eksildi, küçük kaldık, düştük acımız oldu, çok oldu iyi ki oldu, iyi ki oldu beyaz beyaz dibine dek beyaz rüyası insana yalan söyledi sadece önce şaşkın dibine dek beyaz sonra iyi ki varsın, iyi ki yokum gölgem var, iyi ki gölgem var bizi yalnız bırakmayan gölge | |
|
| |
KlEoPatrA Bağımlı Üye
| Konu: Geri: Mor Ve Ötesi Çarş. 2 Tem. - 15:34:55 | |
| Çelişki
çelişkili bir düzlemde, duygularıyla ortada düşününce eski, olmayan insanlarla parça parça, bir görünür bir kaybolur öykülerim hep bilmece, gözlerim maskara özlemim durgun, belki bir gün deyince teslim olunca ellerine, en yakınımda sen olunca ürkütücü bir rüya ellerimden akıp gelen şehvetinde saklı bezginliğim karanlıktan korkutan, gözlerinden ateş saçan son sözünde saklı yalanların | |
|
| |
KlEoPatrA Bağımlı Üye
| Konu: Geri: Mor Ve Ötesi Çarş. 2 Tem. - 15:35:40 | |
| Bırakmazlar Yakamı
hemen şimdi kalksam burdan koşup çıksam sokaklara birini duysam birine vursam ölümcül bir dost düşse peşime bırakmazlar yakamı bilirim, kaybolsam da bırakmazlar yakamı bilirim, saklansam hemen şimdi kaçıp gitsem sürüklensem meydanlarda bulsam seni masallarda gökten düşen yine aynı elmalar kaybolsam, saklansam da ben isimsiz sokaklarda unutsam tüm masalları karışsam meydanlara | |
|
| |
KlEoPatrA Bağımlı Üye
| Konu: Geri: Mor Ve Ötesi Çarş. 2 Tem. - 15:36:25 | |
| Boşver
ilk damla düştü, et parlıyor karanlıkta beş dakika sonra benim dünya ve sen hala özgür ruhlara dair yalanlarla beslen boşver... ayna ıslak elleriyle suratında hasta bir gülümseme, yardım etme, bağırma yeter ki her sözcüğü anla, ihtiyacım var buna boşver, eskisi gibi kalsın boşver, kimse yaralanmasın sakinleş yine aynı insanla dilinden kopan mısraları hatırla her lanet sabah bu bilince uyandıkça | |
|
| |
KlEoPatrA Bağımlı Üye
| Konu: Geri: Mor Ve Ötesi Çarş. 2 Tem. - 15:37:15 | |
| Tv'deki Kız
sen ve ben ikimiz, camdan evimiz sesin çok uzak bana tv'deki kız kalk gidelim desem boş boş bakar anlamazsın camdan yüzünü öpsem tv'deki kız elin yüzün var ama kokunu bilmem, sıkıldın galiba bir gün yanına gelsem tanır mısın? tv'deki kız sen ve ben ikimiz, camdan evimiz sesin çok uzak bana tv'deki kız uyu, uyu yoruldun, uyu hep yüzün gülüyor orda yolda seni gördüm, mutsuzdun galiba bugün yanına geldim tanımadın tv'deki kız aptal kutu yoruldun, uyu uyu | |
|
| |
KlEoPatrA Bağımlı Üye
| Konu: Geri: Mor Ve Ötesi Çarş. 2 Tem. - 15:37:57 | |
| 23
yüzünden başlasam gitmeye uzaklara, duymasam kimseyi sonu olmasa ummadık rüyalarda, eksilse yokolsa bile değer bir gün kendimi bırakıp, sana anlatsam ne olduğunu neden sözleri yuttuğumu, gerisi zaten gözlerinde lütfen beni hemen uyandır, ya da hep öyle bak yüzüme ne kork benden ne uzaktan dinle, lütfen beni uyandırma sesim kısılsa, korkmasam karanlıktan, en baştan başlasam anlamsız sözlere artık hiç bulaşmadan, beklesem yanında lütfen beni hemen uyandır, ya da hep öyle bak yüzüme ne kork benden ne anlatmamı iste, lütfen beni uyandırma | |
|
| |
KlEoPatrA Bağımlı Üye
| Konu: Geri: Mor Ve Ötesi Çarş. 2 Tem. - 15:38:39 | |
| Yeşillik
yenildin bu oyunda sözcükler seni yalnız bıraktı değiştirmek istediysen insanlar neden inanmadı? sahici sevgilerde yorulmuştun sahipsiz rüyalarda huzur buldun yalan gözlerinin ardında yeşilliğin yokoluşunda söyle şimdi kim mutlu? insanlar birer birer yitip giderken ve bir can sıkıntısı her şeyi ama her şeyi silen | |
|
| |
KlEoPatrA Bağımlı Üye
| Konu: Geri: Mor Ve Ötesi Çarş. 2 Tem. - 15:39:24 | |
| Pis
hepimiz hepinize dokunduk korkunç kokular çıktı üstümüzden elimize yüzümüze bulaştı hepsi deliler gibi saklandık hem de güçsüz kalıp yaşlandık tertemiz bulaştık pisliğe niye? sonsuz acılara boğulduk öldük işte en sonunda ne yazık boş kalan hiçbir yer yok elimiz elinize dokundu gözler silindi yüzlerden ne yazık farkeden hiçbir şey yok onlara kızmayın onlar farkında değil | |
|
| |
KlEoPatrA Bağımlı Üye
| Konu: Geri: Mor Ve Ötesi Çarş. 2 Tem. - 15:40:14 | |
| Mucize?
güneş doğdu ruhuma sustum, umudumu gördüm onda bir şey bilsem söyliycem seni sevdigimden başka aptallığın bile tam bana göre çocuksun sen de yok yok yok, bu mutluluktan ağlıycam şimdi yok yok yok yok ağlıycam şimdi, yapma bir sözüm bin yere gider, en sonunda gözlerime bir bak yeter mutfakta çıplak ayak sesin huzur mu bu, mucize arzusu sonsuzdum ve mahvoldum güneşli gün yalanlarıyla avundum | |
|
| |
KlEoPatrA Bağımlı Üye
| Konu: Geri: Mor Ve Ötesi Çarş. 2 Tem. - 15:40:44 | |
| Özgürlük
durmadan güvenlik peşinde ben elinin içinde bakımsız bir çiçeğe durmadan güvenlik peşinde sen elimin içinde ölümlü sözcüklere dönüştün sevgimiz kısıtlandı kira bedeli belli, çeşitleri sınırlı sevgimiz kısıtlandı korkular güçlendi, beklentiler alt edildi oysa bir de bak durmadan özgürlük peşinde ben seni öptüğümde, yeter ki sen de iste durmadan özgürlük peşinde elimi ittiğinde, tamam git istediğin yere tehlike altında aşk kuralları sensiz, sınırları benliksiz tehlike altında aşk özgürlüğüm sende, sevgim daha içimde | |
|
| |
KlEoPatrA Bağımlı Üye
| Konu: Geri: Mor Ve Ötesi Çarş. 2 Tem. - 15:41:34 | |
| Şarkıcı Çocuk
gözlerinde bir damla yaş plastik çiçekler boynunda bir kedin var evde kitaplar ne yapsam sana anlatsam bırak zaman aksın, mahkumuz inan yalnız şarkıcı, sarhoşum ölene kadar sen hiç korkma, burda kal küçük şarkıcı, kalp kırık kalbini onar aşk diyorlar hiç görmedim, burda kal bir söz verdim sonra bozdum ölmeden önce ben de melektim bir odam var yerde kitaplar ne yapsam uçsam kaybolsam uyuyalım artık, çok yorgunum inan, inan | |
|
| |
KlEoPatrA Bağımlı Üye
| Konu: Geri: Mor Ve Ötesi Çarş. 2 Tem. - 15:42:48 | |
| Son Giden
güneyin masum bir sahil evinde aynı kırgın dalgayla öldürülmüşken lütfen bırak tepinsinler üstümde bunu çoktan hakettim önce sustum ardından yalan söyledim sonrası isteksiz saatler günler tüm direncimle eşsiz tertemiz bir yüzüm gitmeye hazırlar dün fazla yarın yok, ne dersen de kimse durmaz kimse beklemez, kimse durmaz eskitirler durduğu yerde zamanı nefesler her an yalnız, kırılgan kime söylesem, kime sarılsam kim günahkar, ne farkeder, neden bunlar uzakta insanlar | |
|
| |
KlEoPatrA Bağımlı Üye
| Konu: Geri: Mor Ve Ötesi Çarş. 2 Tem. - 15:43:27 | |
| Bir
sen baktın, tüm gözlerim kıskandı resmini sarıldık takvimlerce, anlattık ki hayata zaman yok kucağında, tek bir an bile yeter bana zaten yarım kalan bu düş bizim mi yoksa yiten ben miyim derken nerden geldin sen kaybeden ben miyim derken nerden geldin sen sarhoştum, evindeydi ellerim bütün günlerden başka bir ismin vardı senin titredim zamansızca, dün ve yarın yokoldu yanında | |
|
| |
| Mor Ve Ötesi | |
|