Mesaj Sayısı : 612 Nerden : Hiçbir Yerden Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Kötü İtibar : İleti : HaYaT Bir Oyunsa Ben Yokum Bu Oyunda :[x] Kayıt tarihi : 10/08/08
Konu: nedir bu sizce ???(esra tarafından çözüldü) Paz 10 Ağus. - 16:36:10
Bu bilmece sorulduğunda çocuk bahçesindeki çocukların %80'i bilmiş, Stanford Üniversitesi'nde ise doğru bilinme oranı %17 olmuş.
Tanrıdan daha büyük, Şeytandan daha kötü, Fakirde var, Zengin ihtiyaç duyar, Eğer onu yersen ölürsün..?
yuh bea ben bile 2dk bildim ne biçim üniversteli bunlar
En son uNique tarafından Ptsi 12 Ocak - 18:58:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
~Ruh Admin
Mesaj Sayısı : 2468 Doğum tarihi : 06/03/96 Yaş : 1328 Nerden : Ölüm kokan yerden Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Kötü İtibar : İleti : Uçurtmalar özgür müdür? Uzun iplere bağlıyken. Kayıt tarihi : 25/06/08
Konu: Geri: nedir bu sizce ???(esra tarafından çözüldü) Paz 10 Ağus. - 16:45:35
paramı xD
uNique Bağımlı Üye
Mesaj Sayısı : 612 Nerden : Hiçbir Yerden Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Kötü İtibar : İleti : HaYaT Bir Oyunsa Ben Yokum Bu Oyunda :[x] Kayıt tarihi : 10/08/08
Konu: Geri: nedir bu sizce ???(esra tarafından çözüldü) Paz 10 Ağus. - 17:21:04
hayır
uNique Bağımlı Üye
Konu: Geri: nedir bu sizce ???(esra tarafından çözüldü) Paz 10 Ağus. - 17:22:11
tanrıdan en büyük paramı diyosun yane
~Ruh Admin
Mesaj Sayısı : 2468 Doğum tarihi : 06/03/96 Yaş : 1328 Nerden : Ölüm kokan yerden Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Kötü İtibar : İleti : Uçurtmalar özgür müdür? Uzun iplere bağlıyken. Kayıt tarihi : 25/06/08
Konu: Geri: nedir bu sizce ???(esra tarafından çözüldü) Paz 10 Ağus. - 17:26:00
bilmem hersorunu çözüo xD
KeSPıR Bağımlı Üye
Mesaj Sayısı : 609 Doğum tarihi : 08/04/93 Yaş : 31 Nerden : balıkesir Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Kötü İtibar : İleti : senin beş para etmez kuralların varsa benim inandığım ölümsüz masallarım var!!! Kayıt tarihi : 24/07/08
Konu: Geri: nedir bu sizce ???(esra tarafından çözüldü) Paz 10 Ağus. - 18:20:45
sevgi aşk o tarz bişi mi salladım ama bi ihtimal tutar belki =P =)
uNique Bağımlı Üye
Konu: Geri: nedir bu sizce ???(esra tarafından çözüldü) Paz 10 Ağus. - 19:17:29
hayır
~Ruh Admin
Konu: Geri: nedir bu sizce ???(esra tarafından çözüldü) Ptsi 11 Ağus. - 23:44:02
Tanrıdan Hiç bişe büyük değilki xS
uNique Bağımlı Üye
Konu: Geri: nedir bu sizce ???(esra tarafından çözüldü) Perş. 14 Ağus. - 2:29:32
ee tmm nedir o zaman??
~Ruh Admin
Konu: Geri: nedir bu sizce ???(esra tarafından çözüldü) Perş. 14 Ağus. - 12:25:13
Hiç o zaman xD
uNique Bağımlı Üye
Konu: Geri: nedir bu sizce ???(esra tarafından çözüldü) Perş. 14 Ağus. - 12:38:46
cvp eksik
~Ruh Admin
Konu: Geri: nedir bu sizce ???(esra tarafından çözüldü) Paz 28 Eyl. - 15:52:58
peki neymş ne zmndr duruo merak ettim xS
Esra Ultra Bağımlı Üye
Mesaj Sayısı : 406 Doğum tarihi : 01/01/66 Yaş : 1358 Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Kötü İtibar : İleti : bırαk αnLαтαym sαrho$m öyLε..sαrho$udα qεçтm noLαck böyLε? hαyαтLr içndεn hαyαт sεçmi$m...hiçbir$y fαrkεтmεz kεndmdεn qεçmi$m.. Kayıt tarihi : 24/07/08
Konu: Geri: nedir bu sizce ???(esra tarafından çözüldü) Ptsi 29 Eyl. - 21:33:48
hiçbişey xD
Lynn Adminica
Mesaj Sayısı : 1102 Nerden : DaRkNeSS Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Kötü İtibar : İleti : ' Tutku ' Kayıt tarihi : 14/07/08
Konu: Geri: nedir bu sizce ???(esra tarafından çözüldü) Paz 5 Ekim - 0:13:28
Allahtan başka HİÇBİRŞEY büyük deildir o bizi yarattı
ımm fakirin hiçbişeyi yoktur o yzdn fakir ztn
zenginin hçbişeye ihtiyacı da herşeyi var
şeytandan kötü hiçbişi yok şeytan içimzde yni ktülklern başı o
sonuncusuda aynı da onu nsıl bldumu ypamadm
uNique Bağımlı Üye
Konu: Geri: nedir bu sizce ???(esra tarafından çözüldü) Çarş. 27 Mayıs - 11:53:49
MeLanKoLia demiş ki:
Allahtan başka HİÇBİRŞEY büyük deildir o bizi yarattı
ımm fakirin hiçbişeyi yoktur o yzdn fakir ztn
zenginin hçbişeye ihtiyacı da herşeyi var
şeytandan kötü hiçbişi yok şeytan içimzde yni ktülklern başı o
sonuncusuda aynı da onu nsıl bldumu ypamadm
eğer hiçbirşey yersen ölürsün yani hiçbirşey yemekle hiçbirşey yememek aynı anlamda zaten hiçbirşey yemezsen açlıktan ölürsün