~Ruh Admin
Mesaj Sayısı : 2468 Doğum tarihi : 06/03/96 Yaş : 1328 Nerden : Ölüm kokan yerden Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Kötü İtibar : İleti : Uçurtmalar özgür müdür? Uzun iplere bağlıyken. Kayıt tarihi : 25/06/08
| Konu: Anahtar Salı 17 Kas. - 19:40:20 | |
| Sınıfın en güzel kızı o yalnız geziyor kimse ona yaklaşamıyor Yine koltuğunda koca koca kitaplar kütüphaneden geliyor Baktım bir cilt şair Mehmet Akif İki büyük kitap Fatih Sultan Mehmet Üç kalın cilt Mevlana birde Mimar Sinan
Döndü bana dediki eğer beni seviyorsan Eğer kalbime girmek istiyorsan Önce bunları anla beni iyi dinle
Beş şair bir abide İki abide bir sultan Beş sultan bir düşünür İki düşünür ise bir mimar
Düşün taşın bütün gece Benim kalbim bir bilmece Kalbimin bir kilidi var İşte sana anahtar
En sevdiği şair Mehmet Akif Bir abide Fatih Sultan Mehmet Hayranım dedi Sinan bir de Mevlana
Gece annem evde dedi oğlum neyin var Yemeden içmeden kesildin yine Dedim anne kalbimin sahibi var aşık oldum delicesine
Bir gün Akif okuyor bir gün Mevlana Bir Fatihe Hayranmış bir de Sinana Hem tarihe meraklıymış hem de sanata
Annem dedi oğlum anlamadım ben Vazgeç bu sevdadan bu kız fazla akıllı Ah beim saf oğlum ah oğlum anlamadın mı
Beş şair bir abide İki abide bir sultan Beş sultan bir düşünür İki düşünür ise bir mimar
Düşün taşın bütün gece Benim kalbim bir bilmece Kalbimin bir kilidi var İşte sana anahtar
En sevdiği şair Mehmet Akif Bir abide Fatih Sultan Mehmet Hayranım dedi Sinan bir de Mevlana
Aşkın gözü kör olurmuş Annem galiba haklı Kafama fena takıldı bu kız çok akıllı
Beş Akif bir saat kulesi İki kule bir Fatih Beş fatih bir Mevlana İki Mevlana bir Sinan
| |
|