~Ruh Admin
Mesaj Sayısı : 2468 Doğum tarihi : 06/03/96 Yaş : 1328 Nerden : Ölüm kokan yerden Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Kötü İtibar : İleti : Uçurtmalar özgür müdür? Uzun iplere bağlıyken. Kayıt tarihi : 25/06/08
| Konu: Ayı Salı 17 Kas. - 19:45:05 | |
| Bugün hava güzel dedim ki hanıma Haydi kalk giyin de çıkalım biraz Bak cıvıl cıvıl kuşlar uçuyor Dalları basmış erikle kiraz
Çoluk çocuk cümbür cemaat Piknik yapalım ne dersiniz ha? Ev halkı uçtu yihhu aslan baba sen çok yaşa
Yolda düşündüm bizim çocuklar tanımıyorlar hayvanları Bir hayli garibime gitti doğrusu bir baba olarak verdim kararı Anında bir ters U dönüş doğru hayvanat bahçesine Biliyoruz ayıp oldu hakim bey ama zar zor girebildik içeriye
Bak evladım buna ayı derler Ormandan inip şehre gelirler Ağır mağır hantaldır ama Armudun iyisini ayılar yerler
Evet babacım ona ayı derler Ayılar bizleri çok severler Ağır mağır hantaldır ama Armudun iyisini ayılar yerler
Seninde canın günün birinde Armudun iyisini yemek isterse Sakın ha aman manava gidip te Armutları tek tek elleme
Adamın kafası bir atarsa Bayramlık ağzını bir açarsa Sana neler der biliyor musun Mahalle duyar rezil olursun
A de bakayım -A- bi de Y de -Y- şimdi bi de I -I- Oku bakayım AYI oku bakayım AYI Maksat çoluk çoçuk öğrensin hayatın çetin yollarını Kaptırmasınlar kimseye kafalarını ve kollarını Hani baba olarak vazifemiz tabi uyandırıp ikaz etmek Uzunlar yanmıyor hakim bey kısa yoldan anlatmak gerek
Hayvan sevgisi tabiki lazım ama herşey karşılıklı Ben seni seveyim sende beni say ki bozulmasın ağzımızın tadı Armudun iyisini zaten o yer bir eli yağda ötekisi balda Buramıza geldi artık hakim bey takdir sizden birazda ite kaka
A de bakayım -A- bi de Y de -Y- şimdi bi de I -I- Oku bakayım AYI oku bakayım AYI
| |
|